Toemaat (optreden geannuleerd)

Het optreden van Toemaat op zondag 6 augustus 2023 om 14.00 uur gaat helaas niet door. Maar kom toch naar de Genneper Hoeve voor een optreden van Jee & Vee!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muziekgroep Toemaat zal voor veel mensen op meer dan een manier vertrouwd in de oren klinken. Vanaf de jaren ’80 tot nu hebben ze op diverse plaatsen in de regio het publiek van hun optredens laten genieten. De muziek die ze ten gehore brengen is moeilijk onder een noemer te vangen want ze beperken zich niet tot een genre. Het best past de omschrijving: evergreens, luister- en volksmuziek uit allerlei landen, en dan in ruime zin, want ze brengen ook eigen teksten en melodieën.

Ze zingen daarbij vaak meerstemmig, ook à capella, en bespelen samen een groot aantal instrumenten, waaronder gitaar, viool, accordeon, contrabas, bamboefluiten, harmonica, mandoline, ukelele, slagwerk, etc. Hierdoor kunnen ze de toehoorders meevoeren naar steeds wisselende sferen, waarbij ook de humoristische noot steeds aanwezig is. Een optreden van ‘Toemaat’ zal u dan ook zeker niet vervelen en ze zijn altijd bereid tot het geven van een toemaat ofwel toegift.

De leden van Toemaat met hun voornaamste instrumenten: Anja van den Bogaart (zang, fluiten, harmonica) / Wotje van den Borne (zang, gitaar, banjo) / Henriëtte van Lieshout (zang, contrabas) / Maaike Smagge (zang, viool) / Ed Verspaandonk (zang, snaarinstrumenten, slagwerk) / Corine Westerlaken (zang, accordeon).