reactie Mikke Leenders

21 december 2020

Aan het  bestuur van de Vrienden van Gennep

Allereerst hartelijk dank voor jullie heldere notitie, dan we in de deelprocessen/-projecten en tbv het inrichtingsplan Genneper Parken goed kunnen benutten.
Ondanks dat het vanwege de vakantieperiode lastiger is om met een gezamenlijke inhoudelijke reactie te komen, wilde ik wel alvast reageren.

Ik denk dat voor de meeste punten al geldt dat we het er over eens zijn (dat zal jullie denk ik niet verbazen), en vwb het eerste punt (integrale visie) is dan ook de bedoeling dat dat in het inrichtingsplan Genneper Parken geborgd wordt. Dat is daarmee dan ook de wat meer praktische vertaling vanuit het traject dat we in 2019 hebben doorlopen om tot de Position Paper (gebiedsvisie) te komen, maar waar toen nog meer uitwerking/gesprekken voor nodig waren.

Ik zal de andere betrokkenen ook vragen om jullie inbreng zorgvuldig mee te nemen, al waren ze dat vast al van plan.

Bij zowel de deelprojecten als het hoofdproces van het inrichtingsplan zal deze inbreng vast en zeker weer aan bod komen, in de gesprekken die we daarvoor organiseren.

Jullie wijze van visie presenteren helpt om dit scherp op het netvlies te hebben en houden.
Dank voor de prettige contacten en samenwerking dit jaar.

Hoe dan ook; blijf gezond, fijne kerstdagen gewenst en samen op weg naar een mooi 2021 voor ons allemaal en ‘ons’ Gennep(er Parken).

Mikke Leenders, gebiedsmanager