PEP

Ensemble PEP  –  Zondag 15 juli 14:00

Om de zomer in te luiden, trakteren de Vrienden van Gennep op een optreden van het Ensemble PEP. PEP is een afsplitsing van het welbekende Ricciotti ensemble. De (semi-)professionele musici zingen en spelen muziek uit alle windstreken. PEP brengt de muziek op zijn Nederlands: op de fiets van optreden naar optreden. Op zondag 15 juli doen zij tijdens hun fietstour door Brabant de Genneper Hoeve aan.

ENSEMBLE PEP! brengt muziek waar ze maar komt. In de onconventionele bezetting van vier strijkers en zes blazers spelen ze allerlei soorten muziek. Van klassiek tot klezmer en van jazz tot Spaanse furore en Georgische ingetogenheid, van Duitse vroegbarok tot De Cock met C-O-C-K. En PEP speelt ook ‘Toeters en Bellen’, een speciaal voor hen gemaakte compositie die ook op de fiets uitgevoerd kan worden.

https://nl-nl.facebook.com/ensemblepep/

kijken en luisteren naar PEP: https://youtu.be/qAuBkIrSbh4

De bezetting van Ensemble PEP : viool: Sterre Leufkens en Anne-Floor Schölvinck, altviool: Bram Faber, cello: Abel Streefland, fluit: Rieneke Brink, trombone: Geert Rubingh, hobo: Thijs Dapper; klarinet: Marten van der Meulen: fagot: Eva Jansen, hoorn: Rosa de Bruin.