Jeroen Weenink

Meezingen met Jeroen

Wat is er leuker dan luisteren naar een optreden op de Genneper Hoeve? Wellicht is dat meezingen met een optreden op de Genneper Hoeve. Op 20 augustus bent u daarom van harte uitgenodigd Ramses Shaffy, Guus Meeuwis, Queen en Adele mee te zingen. Dit onder de bezielende leiding van pianist/arrangeur Jeroen Weenink.

Jeroen Weenink speelt al dertig jaar piano, arrangeert en componeert. Hoewel het er naast zijn studie Technische Natuurkunde niet van kwam ook het conservatorium te gaan volgen, is piano spelen meer dan uitlaatklep en hobby. Het is een passie waarmee hij niet alleen zichzelf, maar ook anderen wil vermaken. Naast het spelen in een bigband speelt hij daarom met regelmaat op vrijdagavond in Grand Café Restaurant Meneer Frits.

Zangboekjes

Op de Genneper Hoeve wil Weenink het publiek verrassen met door hem zelf gearrangeerde nummers om een middag lekker te zingen. Hij zal een breed repertoire brengen van bekende Nederlandse en Engelstalige nummers uit de jaren tachtig tot heden. Er zijn zangboekjes aanwezig, dus iedereen kan meedoen.  Jeroen Weenink: ‘Ik hoop dat ik mensen kan inspireren om meer te zingen, ongeacht hun zangtalent. Vals of bloedzuiver, het kan bijzonder veel plezier geven om samen te zingen.’