Brackman-LeCoultre

Concert op het erf door vioolduo Brackman-LeCoultre

© Duo Brackman-LeCoultre | photo by Martina Zuzana Šimkovičová

Duo Brackman-LeCoultre | © Martina Zuzana Šimkovičová

Op zaterdag 8 augustus geeft het duo Brackman-LeCoultre een concert op het erf van de Genneper Hoeve te Eindhoven. Violisten Tim Brackman en Floor Le Coultre ontmoetten elkaar al op jonge leeftijd bij de Academie Muzikaal Talent. Allebei studeerden ze achtereenvolgens bij Joyce Tan, Ilona Sie Dhian Ho (Koninklijk Conservatorium Den Haag) en Pavel Vernikov (Bergamo, Italië). Na samen veel kamermuziek uitgevoerd te hebben in verschillende formaties ontdekten ze het repertoire voor twee violen.

Eind juli/begin augustus maakt het duo Brackman-LeCoultre een tour met concerten in de regio. De concerttour is met steun van het Fonds Podiumkunsten tot stand gekomen. Dit fonds heeft geld ter beschikking gesteld aan podiumkunstenaars die, aangepast aan de coronamaatregelen, bijzondere initiatieven ontwikkelen om cultuur bij het publiek te brengen. Het fonds biedt daarmee een helpende hand in tijden waarin cultuur in zwaar weer verkeert. Tim en Floor over hun concerttour: “Door de coronacrisis is het voor veel mensen niet mogelijk om concerten te bezoeken. Wij zijn verheugd live muziek naar u toe te brengen, op prachtige locaties in verschillende regio’s.”

Op 8 augustus doet het duo Brackman-LeCoultre tijdens zijn concerttour de Genneper Hoeve in Eindhoven aan. Daar zal het duo op het erf werken spelen voor twee violen en viool/altviool, van componisten als Mozart, Spohr en Prokofjev. Tim Brackman en Floor Le Coultre zullen alle stukken van een persoonlijke toelichting voorzien, waarin ze de luisteraars meenemen naar de tijd waarin de componisten leefden en hun werken schreven.

Locatie:
Het concert vindt buiten op het erf van de Genneper Hoeve (Tongelreeppad 1, Eindhoven) plaats. In verband met de anderhalvemeter afstand is er een maximum van 50 stoelen per concert beschikbaar.

Datum en tijd:
Zaterdag: 14:30-15:30 uur

Toegang:
Gratis met mogelijkheid tot vrijwillige bijdrage.

Reserveren:
In verband met de coronamaatregelen is reserveren verplicht, via . 

Meld bij reservering het aantal personen. U ontvangt een ontvangstbevestiging van uw reservering.

Voor meer informatie zie www.timbrackman.com/duo-brackman-lecoultre-on-tour